THE BASEMENT


The Basement is a street casual editing shop selected by Hyundai department store.

Placed columns and fitting rooms were designated as new roles to list and load 'raw' properties. It also induces access through movement through free traffic line.

/raw ; raw material, unprocessed/

The designer completed the space with the concept of 'raw' as she developed the design to focus on harmonizing with the identity of street brand and the design of hyundai department store's public department.


client
Hyundai department store

location
Hyundai department cheonho store

build area
198m2

use
Street fashion shop

opening
2018. 12.

scope
Schematic design
Design development
Construction document

NBDC
SHINYONGHWAN
RITA

constructor
Design sigongsa

photo
NBDC
ⓒ 2018 NBDC
All rights reserved. No part of this publication may be reproduced or transmitted in any form or by any means, electronic or mechanical, including photocopy or any storage and retrieval system, without permission in writing from the publisher.

Respect copyrights, encourage creativity!
 

featured on 
NBDC is      
Works are   



internet Explorer not used.
Optimized for resolution 1920x1080.