hey ju

1 / 6
All Projects
hey ju 는 천안에 위치한 카페 특화거리에서 hey ju 만의 색을 가지면서, 카페와 베이킹스튜디오가 나뉘지 않은 공간을 주문하였다. 디자이너는 Lower level 과 Upper level 을 통해 카페와 베이킹 스튜디오와의 경계를 구획하였고, 공간 안으로 사선형태의 지붕을 올리고 내부로 사인을 들이며 거리의 문화를 공간에 표현하였다.
Hey ju ordered a space where the cafe and baking studio were not divided, having the color of hey ju on the cafe street located in Cheon-an. The designer used the Lower level and Upper level to separate the boundaries between the cafe and the baking studio, raise an diagonal roof into the space, sign inside, and express the culture of the street into the space.

 

Designer : Yong-hwan Shin
Graphic : CATARI STUDIO
Photo : NBDC

Address : 15, Buldang 15-gil, Seobuk-gu, Cheonan-si, Chungcheongnam-do
Floor area : 103m2
Use : Dessert cafe, Baking studio
Completion : 2015

Client : hey ju

Magazines :
INTERIORS march, 2015
이하우징 febuary, 2015
retail design blog january, 2015